اطلاعیه پذیرش دانشجوی استعداد درخشان

پذیرش دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه مراغه برای مقطع کارشناسی ارشد_ سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

دانشگاه مراغه در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ برای مقطع کارشناسی ارشد پذیرش دانشجویان استعداد درخشان دارد.

فراخوان پذیرش بدون آزمون دوره کارشناسی ارشد دانشگاه مراغه سال تحصیلی 1402

دانشگاه مراغه بر اساس آیین نامه"پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دور ه تحصیلی کارشناسی ارشد"(ابلاغیه 307862 / 2 مورخ 17 / 10 / 1401 وزارتعلوم، تحقیقات و فناوری) و شیوه نامه اجرایی مصوب هیئت رئیسه و امور استعدادهای درخشان دانشگاه، برای سال تحصیلی 1403 - 1402 از بین دانشجویان کارشناسی پیوسته (دانشگاه های دولتی، پیام نور، غیرانتفاعی، آزاد و ...)که جزء 20 درصد برتر میانگین معدل دانشجویان هم ورودی و هم رشته خو د می باشند، در کلیه رشته هایی که از طریق آزمون سراسری پذیرش دانشجو دارد، به صورت مازاد بر ظرفیت و با رعایت کامل مقررات مربوطه، دانشجو می پذیرد.
جهت اطلاعات تکمیلی به سایتwww.maragheh.ac.ir مراجعه نمایید.

فراخوان دانشگاه مراغه

کلید واژه ها: پذیرش استعداد درخشان