آزمون ورودی دبیرستان های دانشگاه

اطلاعیه مراحل ثبت نام آزمون ورودی دبیرستان های دخترانه و پسرانه دانشگاه ولایت

۲۲ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۳ کد : ۱۴۰۹ اخبار عمومی
اطلاعیه مراحل ثبت نام آزمون ورودی دبیرستان های دخترانه و پسرانه دانشگاه ولایت

اطلاعیه ثبت‌نام آزمون ورودی پایه دهم دبیرستان‌های شبانه‌روزی پسرانه و دخترانه دانشگاه ولایت (متوسطه دوره دوم) برای سال تحصیلی 1403/1402

مجتمع آموزشی دانشگاه ولایت ایرانشهر (دبیرستان‌های شبانه‌روزی دخترانه و پسرانه ایرانشهر، پسرانه سرباز ) برای سال تحصیلی 1403/1402 در پایه دهم رشته‌های ریاضی و تجربی از دانش آموزان متقاضی پایه نهم شهرستان‌های ایرانشهر، سرباز و راسک، فنوج، دلگان، بمپور، لاشار و اسپکه، بزمان، و سایر بخش‌های تابعه ثبت‌نام نموده  و از طریق آزمون ورودی سازمان سنجش و آموزش کشور دانش آموزان پسر و دختر را پذیرش می‌نمایند.

1. شرایط ثبت‌نام:
    1. داشتن تابعیت ایرانی
    2. متولدین بعد از تاریخ 1386/7/1 حق ثبت‌نام و شرکت در آزمون رادارند.
    3. همه داوطلبان بر اساس محل تحصیل فعلی خود، جزو سهمیه یکی از مناطق 8 گانه (ایرانشهر، سرباز و راسک، فنوج، دلگان، بمپور، لاشار و اسپکه، بزمان، و سایر بخش‌های تابعه)قرار خواهند گرفت.
    4. دانش آموزان پسر منطقه سرباز( شهرستان‌های سرباز و راسک)فقط در دبیرستان‌های شبانه‌روزی پسرانه دانشگاه ولایت واقع در شهرستان سرباز پذیرفته خواهند شد.
    5. داوطلبان متقاضی ثبت‌نام باید سه سال متوسطه دوره اول را دریکی از مناطق 8 گانه فوق (بند 1-3) به تحصیل اشتغال داشته و در سال تحصیلی 1403/1402 در  پایه نهم مشغول به تحصیل باشند.
    6. ثبت‌نام، ویرایش دریافت کارت ورود به جلسه و نتایج آزمون ، فقط به‌صورت اینترنتی و از طریق سامانه به آدرس school.velayat.ac.ir انجام میشود.

تذکر 1- عطف به نامه شماره 120/15757 مورخ 1388/2/30 دبیرخانه محترم شورای عالی آموزش‌وپرورش، هزینه‌های تشکیل رده‌های تکمیلی و تقویتی (فوق‌برنامه) از دانش آموزان در طول سال تحصیلی دریافت خواهد شد.

تذکر 2- با توجه به اینکه مراحل ثبت‌نام به‌صورت اینترنتی انجام میشود، مسئولیت صحت مندرجات اعلامی در فرم ثبت‌نام تمام بر عهده داوطلب است و در صورت عدم احراز شرایط ثبت‌نام در آزمون، شرکت و حتی قبولی داوطلب در آزمون لغو و بی‌اثر خواهد بود.

2 -  مراحل ثبت نام در سامانه ثبت‌نام به نشانی school.velayat.ac.ir

2-1 دریافت و مطالعه دقیق راهنمای ثبت‌نام آزمون ورودی

2-2 بار گزاری فایل عکس متقاضی ثبت‌نام ( با فرمت jpeg و حجم بین حداقل 50تا حداکثر 200 کیلوبایت )

2-3 تکمیل اطلاعات و مشخصات خواسته‌شده در سامانه ثبت‌نام به‌صورت کامل و با دقت

2-4 ثبت نهایی اطلاعات واردشده و دریافت و یادداشت کد رهگیری ثبت‌نام جهت مراجعات بعدی

2-5 واریز مبلغ 1/160000 ریال( یکصد و شانزده هزار ریال) از طریق سامانه ثبت‌نام با استفاده از کارت‌های بانکی عضو شبکه شتاب و چاپ و نگهداری فرم نهایی ثبت‌نام حاوی مشخصات، کد رهگیری و ثبت‌نام و شناسه پرداخت اینترنتی

1. -  شروع و مهلت ثبت‌نام : شروع ثبت‌نام از روز چهارشنبه مورخ 1402/1/23 لغایت جمعه 1402/1/31
  2. -  مواد امتحانی: کتاب درسی ریاضی، علوم، زبان انگلیسی، ادبیات فارسی و پیام‌های آسمانی پایه‌های نهم ، هشتم و هفتم
  3. - تاریخ برگزاری آزمون ، تاریخ دریافت کارت ورود به جلسه و محل برگزاری آزمون متعاقباً اعلام خواهد شد.

آدرس: کیلومتر 4 بزرگراه شهید مرادی-دانشگاه ولایت                                                                   شماره تماس 05431251249

عماد ۲۴ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۱
سلام ببخشید سهمیه بندی مناطق به چه صورته