اطلاعیه پذیرش دانشجوی استعداد درخشان سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

پذیرش دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه زنجان برای مقطع کارشناسی ارشد_ سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

به اسـتحضار می رسانـددانشـگاه زنجـان در نظر دارد نسـبت به پـذیرش دانشـجوی تحصیلات تکمیلی طبق "آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره کارشناسی ارشد" اقدام نماید.

دانشگاه زنجان بر اساس آئین نامه "پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد" وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از میان دانشجویان کارشناسی ورودی نیمسال اول 1399 که در 8 نیمسال فارغ التحصیل می شوند، دانشجویان کارشناسی ورودی 1400 که در شش نیمسال فارغ التحصیل میشوند و دانشجویان دورشته ای ورودی 1398 که در 10 نیمسال فارغ التحصیل می شوند تعداد محدودی را بدون آزمون جهت ورود به دوره های کارشناسی ارشد می پذیرد.

اطلاعات تکمیلی و موارد مورد نیاز درسایت دانشگاه به آدرس: https://www.znu.ac.ir/pg/22753 در دسترس می باشد.

کلید واژه ها: پذیرش بدون آزمون (استعداد درخشان) مقطع کارشناسی ارشد پذیرش بدون آزمون