پذیرش دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برای مقطع کارشناسی ارشد_ سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

به استحضار می رساند، دانشگاه صنعتی امیر کبیر مطابق آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی ۱۴۰۴ -۱۴۰۳ از بین متقاضیان واجد شرایط، دانشجو می‌پذیرد.

فراخوان پذیرش دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه صنعتی امیر کبیر سال 1404-1403

دانشگاه صنعتی امیرکبیر بر اساس آیین نامه شماره 2/307862 مورخ 1401/10/17 وزارت علوم تحقیقات و فناوری، تعداد محدودی دانشجوی واجد شرایط کارشناسی پیوسته دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور را بدون کنکور در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1404-1403 پذیرش مینماید.

متقاضیان بایستی ثبت نام اینترنتی خود را در بازه زمانی روز چهارشنبه مورخ 01 /9 /1402 الی جمعه 01 /10 /1402 تا ساعت 23:59از طریق لینک  https://sarv.aut.ac.ir/login.aspx تکمیل نمایند و نیازی به مراجعه حضوری نیست و دانشگاه در قبول یا رد تقاضا بر اساس امتیاز مکتسبه مختار میباشد.

دانشجویان کارشناسی سایر دانشگاهها از طریق "دولت من" ثبت نام اینترنتی خود را تکمیل نمایند.

مدارک بایستی در سامانه بارگذاری شوند.

جهت مطالعه فراخوان و نحوه ثبت نام و بارگذاری مدارک کلیک کنید.(فایل فراخوان)