پذیرش دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه صنعتی ارومیه برای مقطع کارشناسی ارشد_ سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

دانشگاه صنعتی ارومیه بر اساس آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان- وزارت علوم تحقیقات و فناوری، تعداد محدودی دانشجوی واجد شرایط کارشناسی پیوسته ورودی ۱۳۹۹ دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور را بدون کنکور در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ پذیرش می نماید.

فراخوان پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی ارومیه سال تحصیلی 1404-1403

دانشگاه صنعتی ارومیه بر اساس آیین نامه شماره 2/307862 مورخ 1401/10/17 وزارت علوم تحقیقات و فناوری، تعداد محدودی دانشجوی واجد شرایط کارشناسی پیوسته ورودی 1399 دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور را بدون کنکور در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1404-1403 پذیرش می نماید.

برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی https://uut.ac.ir/find.php?item=11.389.5947.fa مراجعه نمایید.

متقاضیان بایستی ثبت نام خود را از تاریخ 1402/09/25 لغایت 1402/10/20 انجام دهند.

شرایط و ضوابط پذیرش بدون آزمون(کلیک کنید).