پذیرش دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه سیستان و بلوچستان برای مقطع کارشناسی ارشد_ سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

به آگاهی میرساند دانشگاه سیستان و بلوچستان در نظر دارد برای نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ در مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد، اقدام به جذب و پذیرش دانشجویان ممتاز حائز شرایط سایر دانشگاهها نماید.

پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه سیستان  و بلوچستان

دانشگاه سیستان و بلوچستان مطابق »آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد« (ابلاغیه مورخ 1401/10/17وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) در تمامی رشته /گرایشهای دوره کارشناسی ارشد دانشگاه سیستان و بلوچستان که در سال تحصیلی 1404-1403 دارای ظرفیت پذیرش روزانه از طریق کنکور کارشناسی ارشد هستند، از میان دانشجویان و دانش آموختگان دوره کارشناسی پیوسته، دانشجو میپذیرد.

متقاضیان گرامی واجد شرایط برای کسب آگاهی بیشتر ، دریافت راهنمای مربوطه و ثبت نام  به پایگاه اینترنتی دانشگاه سیستان و بلوچستان به آدرس https://www.usb.ac.ir/ مراجعه فرمایند.

در صورت لزوم سؤالات خود را از طریق ایمیل bto@usb.ac.ir مطرح نمایید.

فایل فراخوان (کلیک کنید).