اطلاعیه پذیرش دانشجوی استعداد درخشان سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

پذیرش دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه صنعتی اصفهان برای مقطع کارشناسی ارشد و دکتری_ سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

به استحضار می رساند دانشگاه صنعتی اصفهان بر اساس آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ از بین متقاضیان واجد شرایط دانشجو می پذیرد.

پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه صنعتی اصفهان

دانشگاه صنعتی اصفهان مطابق »آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری« (ابلاغیه شماره  2/307862 مورخ 1401/10/17وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) جهت پذیرش بدون آزمون سال تحصیلی 1404 - 1403، از بین دانش آموختگان ممتاز مقطع کارشناسی پیوسته ورودی سال تحصیلی 99 و پس از آن، از دانشگاه­ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می‌پذیرد.

متقاضیان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به صفحه دفتر جذب و حمایت استعدادهای درخشان دانشگاه صنعتی اصفهان به نشانی https://evp.iut.ac.ir/fa/talent مراجعه فرمایند.