پذیرش دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه صنعتی شاهرود برای مقطع کارشناسی ارشد_ سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

به استحضار می رساند دانشگاه صنعتی شاهرود بر اساس آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ از بین متقاضیان واجد شرایط دانشجو می پذیرد.

پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شاهرود

دانشگاه صنعتی شاهرود مطابق »آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد« (ابلاغیه شماره  2/307862 مورخ 1401/10/17وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) در تمامی رشته گرایش های کارشناسی ارشد دایر در دانشگاه  از بین دانش آموختگان ممتاز مقطع کارشناسی پیوسته ورودی سال تحصیلی 99 و پس از آن، از دانشگاه­ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می‌پذیرد.

متقاضیان  می توانند حداکثر تا تاریخ 1402/12/10با مراجعه به سامانه https://lms.shahroodut.ac.ir/msc جهت ثبت نام اقدام نمایند.