اطلاعیه پذیرش دانشجوی پسا دکتری دانشگاه بناب برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

پذیرش دانشجوی پسا دکتری دانشگاه بناب برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

پذیرش دانشجوی پسا دکتری دانشگاه بناب برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

فراخوان جذب پژوهشگر پسادکتری تحقیقاتی در دانشگاه بناب

دانشگاه بناب به ‌منظور تقویت همکار‌ی‌ و استفاده از ظرفیت‌ و زیرساخت‌های کشور، اقدام به جذب پژوهشگر پسادکتری می‌نماید. متقاضیان این دوره ابتدا آیین‌نامه جذب و به‌کارگیری محققان پسادکتری (جدید) مصوب ۱۴۰۲/۰۴/۲۰ شورای پژوهش و فناوری دانشگاه بناب را مطالعه و در صورت داشتن شرایط مندرج نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

شرایط متقاضی
۱- داشتن مدرک دکتری تخصصی (Ph.D) از دانشگاه  ها، موسسات آموزش عالی و تحقیقاتی مورد تایید وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛
۲- نداشتن منع قانونی در اشتغال به عنوان پژوهشگر؛
۳- اخذ پذیرش از فرد میزبان؛
۴- نداشتن اشتغال به کار در سازمان‌های دولتی و غیردولتی؛
۵- رعایت حداکثر فاصله زمانی پنج سال بین فارغ التحصیلی دوره دکتری و شروع دوره پسا دکتری؛
۶- انطباق داشتن تخصص یا سوابق تحقیقاتی متقاضی با موضوع مورد تقاضا در دوره پسا دکتری.
مهلت ثبت نام
بازه زمانی ثبت نام تا بیست‌ام دی‌ماه ۱۴۰۲ است و به درخواست‌هایی که در مهلت مقرر ارسال نشود، ترتیب اثر داده نخواهد شد.

جهت اطلاعات بیشتر به سایت معاونت پژوهشی و فناوری https://vpr.um.ac.ir/index.php/fa/all-notifications مراجعه نمایید.

کلید واژه ها: پذیرش پسا دکتری