پذیرش دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه تربت حیدریه برای مقطع کارشناسی ارشد_ سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

به استحضار می رساند دانشگاه تربت حیدریه بر اساس آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ از بین متقاضیان واجد شرایط دانشجو می پذیرد.

پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تربت حیدریه

دانشـگاه تربت حیـدریه در نظر دارد برای سال تحصـیلی 1404-1403 بر اسـاس آیین نـامه پـذیرش بـدون آزمـون اسـتعدادهای درخشـان مصـوب وزارت عتف نسـبت به پـذیرش دانشـجویان ممتاز مقطع کارشناسـی دانشـگاه های کشور در مقطع کارشناسـی ارشد در رشته های مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی عمران، اگرواکولوژی، علوم و مهندسی آب (آبیاری و زهکشی)، •علوم و مهندسی باغبانی، هیدروانفورماتیک، علوم و مهندسی آبخیز، علوم و مهندسی مرتع، اقتصاد کشاورزی اقدام نماید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام http://event.torbath.ac.ir/talent مراجعه نمایید.