پذیرش دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه محقق اردبیلی برای مقطع کارشناسی ارشد_ سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

به استحضار می رساند دانشگاه محقق اردبیلی بر اساس آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ از بین متقاضیان واجد شرایط دانشجو می پذیرد

پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه محقق اردبیلی

دانشگاه محقق اردبیلی در راستای اجرای آیین نامه استعدادهای درخشان ۲۰ درصد برتر دانشجویان دوره کارشناسی برای پذیرش بدون آزمون دوره کارشناسی ارشد مطابق با « ابلاغیه شماره 2/307862 مورخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اقدام به پذیرش دانشجو از طریق استعدادهای درخشان در دوره کارشناسی ارشد از داخل دانشگاه و سایر دانشگاه های کشور برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ در تمامی رشته ها / گرایش دوره کارشناسی ارشد دانشگاه محقق اردبیلی که در سال ۱۴۰۳ دارای سهمیه ظرفیت پذیرش روزانه از طریق کنکور کارشناسی ارشد هستند، می نماید.

متقاضیان محترم جهت کسب اطلاعات بیشتر و فرایند ثبت نام به سایت http://www.uma.ac.ir/edu تا تاریخ 1402/12/15 مراجعه نمایند.