پذیرش دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برای مقطع کارشناسی ارشد_ سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

به استحضار می رساند دانشگاه جامع انقلاب اسلامی براساس آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد اقدام به پذیرش دانشجو برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ می نماید.

پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه جامع انقلاب اسلامی

دانشگاه جامع انقلاب اسلامی براساس آیین نامه »پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد « مصوبه شماره 78 مورخ 30 / 07 / 1401 و ابلاغیه شماره 307862 / 2 مورخ 17 / 10 / 1401 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از میان برگزیدگان علمی دوره کارشناسی پیوسته ب برای نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1404 در دوره روزانه کارشناسی ارشد  دانشجو میپذیرد.

متقاضیان واجد شرایط تا تاریخ 1402/12/20 نسبت به ارسال مدارک از طریق ایمیل cuir.talent@cuir.ac.ir اقدام نمایند.

جهت مطالعه فراخوان کلیک کنید.