پذیرش دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه شیراز برای مقطع کارشناسی ارشد_ سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

به استحضار می رساند دانشگاه شیراز براساس آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد اقدام به پذیرش دانشجو برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ می نماید.

پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه شیراز

دانشگاه شیراز در راستای اجرای سیاست‏های حمایتی استعداد‏های درخشان و به منظور تسهیل ادامه تحصیل برگزیدگان علمی،  بر اساس آیین نامه شماره 2/30782  مورخ 1401/10/17 از بین ممتازین واجد شرایط از دانشگاه‏ها و موسسات آموزش عالی کشور در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1404-1403 دانشجو می ‏پذیرد.

همچنین، دانشجویان رتبه اول تا سوم از دانشکده ‏های آموزش‏های الکترونیکی (مجازی) دانشگاه‏های کشور و دانشگاه‏های آزاد اسلامی، پیام نور و غیر‏انتفاعی می‏توانند صرفاً جهت اخذ پذیرش در رشته ‏های دایر در پردیس بین ‏الملل دانشگاه شیراز (به صورت شهریه پرداز) اقدام نمایند.

جهت مطالعه فراخوان کلیک کنید.