پذیرش دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه جیرفت برای مقطع کارشناسی ارشد_ سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

به استحضار می رساند دانشگاه جیرفت براساس آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد اقدام به پذیرش دانشجو برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ می نماید.

پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه جیرفت

دانشگاه جیرفت در راستای اجرای سیاست‏های حمایتی استعداد‏های درخشان و به منظور تسهیل ادامه تحصیل برگزیدگان علمی،  بر اساس آیین نامه شماره 2/30782  مورخ 1401/10/17 از بین ممتازین واجد شرایط از دانشگاه‏ها و موسسات آموزش عالی کشور در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1404-1403 دانشجو می ‏پذیرد.

دانشجویان دانشـگاه های دولتی متقاضـی میتوانند فرم درخواست را از وبگاه دانشگاه https://ujiroft.ac.ir دریـافت و پس از تکمیـل آن و تاییــد توســط واحـدهای مربوط همراه با مـدارک لازم حـداکثر تا تاریخ 1403/02/31 به آدرس دانشگاه جیرفت ارسال نمایند.

آدرس: جیرفت – کیلومتر8 جاده بندر عباس– دانشگاه جیرفت – اداره امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه– صندوق پستی 364 و کدپستی -7867161167 -شماره تماس 43347063-(034)