پذیرش دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه ارومیه برای مقطع کارشناسی ارشد_ سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

به استحضار می رساند دانشگاه ارومیه براساس آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد اقدام به پذیرش دانشجو برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ می نماید.

پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه ارومیه

دانشگاه ارومیه در راستای اجرای سیاست های هدایت و حمایت از دانشجویان برتر برای ورود به دوره کارشناسی ارشد * با استناد به آیین نامه های شورای هدایت استعداد درخشان وزرات علوم، تحقیقات و فناوری و مصوبات شورای آموزشی دانشگاه، برای سال تحصیلی 1404-1403 از بین دانشجویان ورودی سال 1399 که جزو 20 درصد برتر دانشجویان هم رشته-هم ورودی دانشگاه ارومیه و یا دانشگاه های مشمول این فراخوان باشند، در کلیه رشته های دارای پذیرش دانشجو با رعایت کامل مقررات مربوطه دانشجو می پذیرد.

جهت مطالعه فراخوان کلیک کنید.

متقاضیان واجد شرایط جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه ارومیه به نشانی https://www.urmia.ac.ir مراجعه نموده و تا تاریخ 1402/11/30 نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.