پذیرش دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه تفرش برای مقطع کارشناسی ارشد_ سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

به استحضار می رساند دانشگاه تفرش براساس آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد اقدام به پذیرش دانشجو برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ می نماید.

پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تفرش

دانشگاه تفرش براساس آئین نامه شماره 307862/2 مورخ 1401/10/17 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جهت ارائه تسهیلات به برگزیدگان علمی برای ورود به دوره ­های تحصیلی بالاتر، پذیرش می نماید. دانشجویان واجد  شرایط ممتازی می­توانند ضمن تهیه مدارک ذیل و ارسال آنها به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه تفرش، نسبت به استفاده از سهمیه کارشناسی ارشد بدون آزمون در این دانشگاه اقدام نمایند.

متقاضیان گرامی جهت کسب اطلاعات بیشتر و درافت اطلاعیه و فرم های ثبت نام به سایت دانشگاه تفرش به نشانی http://tafreshu.ac.ir (معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، اداره استعدادهای درخشان،اطلاعیه ها) مراجعه نمایند.