پذیرش دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علم و فناوری مازندران برای مقطع کارشناسی ارشد_ سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

به استحضار می رساند دانشگاه علم و فناوری مازندران براساس آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد اقدام به پذیرش دانشجو برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ می نماید.

پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علم و فناوری مازندران

دانشگاه علم و فناوری مازندران براساس آئین نامه شماره 307862/2 مورخ 1401/10/17 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از میان برگزیدگان علمی دوره کارشناسی پیوسته  برای نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1404 در دوره روزانه کارشناسی ارشد  دانشجو میپذیرد.

متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبگاه https://dacademics.mazust.ac.ir مراجعه نمایند.