آزمون ورودی دبیرستان های دانشگاه

اطلاعیه ثبت نام آزمون ورودی دبیرستان های دخترانه و پسرانه دانشگاه ولایت

اطلاعیه مراحل ثبت نام آزمون ورودی دبیرستان های دخترانه و پسرانه دانشگاه ولایت
۲۰ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۴ کد : ۱۸۸۳ اخبار عمومی برگزاری آزمون ها در دانشگاه ولایت
اطلاعیه شروع ثبت نام آزمون ورودی دبیرستان دانشگاه ولایت ثبت نام آزمون ورودی پایه دهم دبیرستانهای شبانه روزی پسرانه و دخترانه دانشگاه ولایت (متوسطه دوره دوم) برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ شروع شد.
اطلاعیه  ثبت نام آزمون ورودی دبیرستان های دخترانه و پسرانه دانشگاه ولایت

مجتمع آموزشی دانشگاه ولایت ایرانشهر (دبیرستان‌های شبانه‌روزی دخترانه و پسرانه ایرانشهر، پسرانه سرباز ) برای سال تحصیلی ۱۴۰۳/۱۴۰۴ در پایه دهم رشته‌های ریاضی و تجربی از دانش آموزان متقاضی پایه نهم شهرستان‌های ایرانشهر، سرباز و راسک، فنوج، دلگان، بمپور، لاشار و اسپکه، بزمان، و سایر بخش‌های تابعه ثبت‌نام نموده  و از طریق آزمون ورودی سازمان سنجش و آموزش کشور دانش آموزان پسر و دختر را پذیرش می‌نمایند.

شرایط ثبت‌نام:

•         داشتن تابعیت ایرانی
  •         متولدین بعد از تاریخ ۱۳۸۵/۷/۱ حق ثبت‌نام و شرکت در آزمون رادارند.
  •         همه داوطلبان بر اساس محل تحصیل فعلی خود، جزو سهمیه یکی از مناطق ۸ گانه (ایرانشهر، سرباز و راسک، فنوج، دلگان، بمپور، لاشار و اسپکه، بزمان، و سایر بخش‌های تابعه)قرار خواهند گرفت.
  •         دانش آموزان پسر منطقه سرباز( شهرستان‌های سرباز و راسک)فقط در دبیرستان‌های شبانه‌روزی پسرانه دانشگاه ولایت واقع در شهرستان سرباز پذیرفته خواهند شد.
  •         داوطلبان متقاضی ثبت‌نام باید سه سال متوسطه دوره اول را دریکی از مناطق ۸ گانه فوق (بند ۱-۳) به تحصیل اشتغال داشته و در سال تحصیلی ۱۴۰۳/۱۴۰۴ در  پایه نهم مشغول به تحصیل باشند.
  •         ثبت‌نام، ویرایش دریافت کارت ورود به جلسه و نتایج آزمون ، فقط به‌صورت اینترنتی و از طریق سامانه به آدرس school.velayat.ac.ir انجام می شود.

تذکر ۱- عطف به نامه شماره ۱۲۰/۱۵۷۵۷ مورخ ۱۳۸۸/۲/۳۰ دبیرخانه محترم شورای عالی آموزش‌وپرورش، هزینه‌های تشکیل رده‌های تکمیلی و تقویتی (فوق‌برنامه) از دانش آموزان در طول سال تحصیلی دریافت خواهد شد.

تذکر ۲- با توجه به اینکه مراحل ثبت‌نام به‌صورت اینترنتی انجام میشود، مسئولیت صحت مندرجات اعلامی در فرم ثبت‌نام تمام بر عهده داوطلب است و در صورت عدم احراز شرایط ثبت‌نام در آزمون، شرکت و حتی قبولی داوطلب در آزمون لغو و بی‌اثر خواهد بود.

۲ -  مراحل ثبت نام در سامانه ثبت‌نام به نشانی school.velayat.ac.ir

۲-۱ دریافت و مطالعه دقیق راهنمای ثبت‌نام آزمون ورودی

۲-۲ بار گزاری فایل عکس متقاضی ثبت‌نام ( با فرمت jpeg و حجم بین حداقل ۵۰تا حداکثر ۲۰۰ کیلوبایت )

۲-۳ تکمیل اطلاعات و مشخصات خواسته‌شده در سامانه ثبت‌نام به‌صورت کامل و با دقت

۲-۴ ثبت نهایی اطلاعات واردشده و دریافت و یادداشت کد رهگیری ثبت‌نام جهت مراجعات بعدی

۲-۵ واریز مبلغ ۱۵۰,۰۰۰ ریال( یکصد و پنجاه هزار تومان ) از طریق سامانه ثبت‌نام با استفاده از کارت‌های بانکی عضو شبکه شتاب و چاپ و نگهداری فرم نهایی ثبت‌نام حاوی مشخصات، کد رهگیری و ثبت‌نام و شناسه پرداخت اینترنتی

-  شروع و مهلت ثبت‌نام : شروع ثبت‌نام از روز مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۵
    -  مواد امتحانی: کتاب درسی ریاضی، علوم، زبان انگلیسی، ادبیات فارسی و پیام‌های آسمانی پایه‌های هفتم ؛ هشتم و نهم
    - تاریخ برگزاری آزمون ، تاریخ دریافت کارت ورود به جلسه و محل برگزاری آزمون متعاقباً اعلام خواهد شد.
    آدرس : بلوار مکران، بلوار مولانا قمرالدین ،دبیرستان پسرانه دانشگاه

تلفن تماس :۰۵۴۳۷۲۱۰۰۷۰ -۰۵۴۳۱۲۵۱۲۴۹