اطلاعیه پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز در مقطع دکتری تخصصیD.Ph سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز در مقطع دکتری تخصصیD.Ph سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

به استحضار می رساند دانشگاه صنعتی شیراز براساس آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع دکتری تخصصی PHD اقدام به پذیرش دانشجو برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ می نماید.
پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز در مقطع دکتری تخصصیD.Ph سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع دکتری تخصصی دانشگاه صنعتی شیراز

در راستای اجرای آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری به شماره 2/307862مورخ 1401/10/17 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در خصوص تسهیلات آموزشی دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی ارشد، برای ورود به مقطع تحصیلی بالاتر به اطلاع میرساند، دانشگاه صنعتی شیراز جهت نیمسال اول سال تحصیلی 1404-1403 از میان داوطلبان واجد شرایط ورود به دوره دکتری تخصصی (D.Ph) بدون آزمون، پس از بررسی مدارک و انجام مصاحبه، دانشجو می پذیرد.

زمان ارسال مدارک از شنبه مورخ 1403/02/01 تا سه شنبه مورخ 1403/02/25خواهد بود. الزم به ذکر است تاریخ مصاحبه متعاقباً از طریق وب سایت دانشگاه به نشانی http://sutech.ac.ir اعلام میگردد. *فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد مهندسی برق – کنترل نیز می توانند متقاضی این رشته باشند.

جهت مطالعه فراخوان کلیک کنید.

کلید واژه ها: پذیرش استعداد درخشان پذیرش بدون آزمون