پذیرش دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه قم برای مقطع کارشناسی ارشد_ سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

به استحضار می رساند دانشگاه قم براساس آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد اقدام به پذیرش دانشجو برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ می نماید.

پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه قم

دانشگاه قم بر اساس آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد (آیین نامه 7 / 10 / 1401 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) برای سال تحصیلی 1404-1403 دانشجو (سهمیه استعداد درخشان) می پذیرد.

( متقاضیان گرامی لطفاً پیش از اقدام به ثبت نام، آئین‌نامه پذیرش بدون آزمون، فراخوان پذیرش بدون آزمون دانشگاه قم  و شرایط ثبت نام را به دقت مطالعه و از واجد شرایط بودن خود اطمینان حاصل فرمائید. )

متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از تاریخ 1403/02/01 تا تاریخ 1403/02/28  به وب سایت استعداد درخشان دانشگاه قم به نشانی https://talent.qom.ac.ir مراجعه نمایند.

جهت مطالعه فراخوان کلیک  کنید.

کلید واژه ها: پذیرش استعداد درخشان