اطلاعیه تغییر رشته دانشجویان کارشناسی فقط ورودی ۱۴۰۱

تغییر رشته دانشجویان کارشناسی ورودی ۱۴۰۱

۰۵ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۱۴ کد : ۱۹۸۲ اطلاعیه (دانشجویان کارشناسی)
به اطلاع دانشجویان متقاضی تغییر رشته داخلی از طریق کارنامه سبز (فقط مقطع کارشناسی)، میرساند اخذ درخواست در سامانه گستان فعال شده است. این دانشجویان میتوانند با مراجعه به پیشخوان خدمت سیستم گلستان، نسبت به درخواست تغییر رشته اقدام نمایند. توجه فرمایید کلیه مراحل بررسی درخواست ها غیر حضوری خواهد بود لذا مراجعه حضوری به آموزش کل ضروری نیست.
تغییر رشته دانشجویان کارشناسی ورودی ۱۴۰۱

راهنمای مطالعه و آگاهی از ضوابط تغییر رشته داخلی

شرایط، ضوابط و راهنمای تغییر رشته داخلی در مقطع کارشناسی از طریق کارنامه سبز و محرمانه

در راستای ارائه خدمات غیر حضوری به اطلاع می رساند مراحل انجام درخواست تغییر رشته در نیمسال جاری ؛ کاملا غیر حضوری و از طریق سایت گلستان می باشد. خواهشمند است جهت انجام فرایند تغییر رشته، اقدام فرمایید.

مراحل  گردش کار درخواست دانشجویان کارشناسی جهت تغییر رشته در سامانه گلستان به شرح ذیل می‌باشد:

1- مراجعه به پیشخوان- انتخاب گزینه تقاضای انتقال و تغییر رشته
2- ثبت درخواست جدید
3- انتخاب نوع درخواست ((تغییر رشته))
4-وارد کردن کدرشته مورد تقاضا (جستجو از طریق راهنماهای موجود به شکل علامت سوال   ؟  )
5- فشردن دکمه بررسی و سپس دکمه ایجاد

6- بازگشت به منوی پیشخوان خدمت ؛ تایید درخواست از طریق کلیک بر روی تیک سبز (تایید)و ارسال درخواست

بسیار مهم : از تمامی دانشجویانی که درخواست تغییر رشته داده اند خواسته می شود مجددا به سامانه گلستان مراجعه نموده و از انجام مرحله آخر (کلیک بر روی تیک سبز و زدن دکمه تایید و ارسال) اطمینان حاصل نمایند. بدیهی است بدون انجام این مرحله درخواست شما به دست کارشناس مربوطه نرسیده و عملا در فرایند بررسی و تایید قرار نمی گیرد.

کلید واژه ها: تغییر رشته داخلی