پذیرش دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه حضرت معصومه قم رای مقطع کارشناسی ارشد_ سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳

به استحضار می رساند دانشگاه حضرت معصومه قم براساس آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد اقدام به پذیرش دانشجو استعداد درخشان در مقطع کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ می نماید.

پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه حضرت معصومه قم

دانشگاه حضرت معصومه قم بر اساس آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد (آیین نامه 7 / 10 / 1401 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) برای سال تحصیلی 1404-1403 دانشجو (سهمیه استعداد درخشان) می پذیرد.

متقاضیان واجد شرایط جهت کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه حضرت معصومه به آدرس https://hmu.ac.ir مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: پذیرش استعداد درخشان