اطلاعیه لغو تعهد خدمت آموزش رایگان دانش آموختگان و دانشجویان انصرافی و اخراجی

شیوه نامه لغو تعهد خدمت آموزش رایگان دانش آموختگان و دانشجویان انصرافی و اخراجی دانشگاه ها و مراکز آموزشی و پژوهشی دولتی با استفاده از گواهی عدم کاریابی

به استحضار می رساند، با عنایت به راه انـدازی سامانه جسـتجوی شـغل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تفاهم نامه وشیـوه نـامه مورخ۱۳/۰۳/۱۴۰۳ بـا موضوع «فرآینـد لغو تعهـد خـدمت آموزش رایگـان دانش آموختگـان ودانشـجویان انصـرافی و اخراجی دانشـگاههـا و مراکز آموزشـی و پژوهشـی دولتی با اسـتفاده از گواهی عـدم کاریابی»جهت اجرا ابلاغ می شود.

فرآیند لغو تعهد خدمت آموزش رایگان دانش آموختگان و دانشجویان انصرافی و اخراجی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی دولتی با استفاده از گواهی عدم کاریابی بصورت کاملاً الکترونیکی بر بستر سامانه جستجوی شغل صورت می پذیرد. الکترونیکی نمودن کلیه فرآیند صدور گواهی عدم کاریابی از طریق سامانه جستجوی شغل با ایجاد تسهیل و تسریع در فرآیند انجام کار موجبات ایجاد شفافیت در کلیه مراحل فرآیند را نیز شده است.

بر اساس این شیوه نامه، متقاضیان لغو تعهد خدمت آموزش رایگان می بایست در سامانه جستجوی شغل ثبت نام نموده و درخواست شغلی خود را جهت دریافت خدمات دفاتر مشاوره شغلی و کاریابی غیر دولتی در سامانه منتشر نمایند. سازمان امور دانشجویان با بررسی وضعیت اشتغال متقاضی در بازه زمانی شش ماهه در سامانه مذکور، نسبت به فک یا عدم فک تعهد خدمت دانش آموختگان تصمیم گیری خواهد نمود.

شیوه نامه لغو تعهد خدمت آموزش رایگان دانش آموختگان و دانشجویان انصرافی و اخراجی دانشگاه ها و مراکر آموزشی و پزوهشی دولتی

کلید واژه ها: لغو تعهد آموزش رایگان