پذیرش بدون آزمون استعداد های درخشان به شیوه استاد محور در مقطع دکتری تخصصی ) Ph.D (دانشگاه هنر اصفهان سال ۱۴۰۳

به استحضار می رساند دانشگاه هنر اصفهان براساس آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی (phd) اقدام به پذیرش دانشجو استعداد درخشان در مقطع کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ می نماید.
پذیرش بدون آزمون استعداد های درخشان به شیوه استاد محور  در مقطع دکتری تخصصی ) Ph.D (دانشگاه هنر اصفهان سال ۱۴۰۳

پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه هنر اصفهان

دانشگاه هنر اصفهان بر اساس آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد (متقاضیان واجد شرایط فارغ التحصیل و یا شاغل به تحصیل مقطع کارشناسی پیوسته از دانشگاه های دولتی، در رشته فرش -تصویرمتحرک و عکاسی-این دانشگاه) و دکتری تخصصی رشته هنرهای اسلامی (آیین نامه 7 / 10 / 1401 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) برای سال تحصیلی 1404-1403 دانشجو (سهمیه استعداد درخشان) می پذیرد.

داوطلبان می توانند جهت دریافت  اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه هنر اصفهان به آدرس https://aui.ac.ir مراجعه نمایند.