راهنمای سیستم گلستان

بازیابی کلمه عبور سامانه جامع آموزشی گلستان از طریق پیامک

با توجه به راه‌اندازی امکان بازیابی کلمه عبور سامانه جامع آموزشی گلستان از طریق پیامک، لطفا نسبت به ثبت صحیح شماره تلفن همراه، به روش زیر در سیستم گلستان اقدام فرمایید.   منوی سیستم -> کاربران -> تنظیمات بازیابی کلمه عبور*۱- در قسمت "شماره تلفن همراه جدید برای ارسال کلمه عبور" شماره همراه معتبر، را ثبت نمایید.*۲- بروی "دریافت کد تایید" کلیک کنید. کد دریافت شده درقسمت کد تایید ثبت نمایید.* ۳-بروی اعمال تغییرات کلیک نمایید.
بازیابی کلمه عبور سامانه جامع آموزشی گلستان از طریق پیامک

اساتید محترم و دانشجویان گرامی

با سلام

به استحضار می رساند فرآیند بازیابی کلمه عبور در سامانه گلستان به صورت پیامکی فعال گردیده است. از این پس در صورت نیاز به بازیابی کلمه عبور، کافیست در صفحه ثبت شناسه کاربر و گذرواژه، روی عبارت «بازیابی کلمه عبور» کلیک نموده، اطلاعات خواسته شده را تکمیل و دکمه جستجو را کلیک نمایید. شناسه و گذرواژه جدید به تلفن همراه ثبت شده در سیستم ارسال خواهد شد. کلیه کاربران سیستم گلستان اعم از دانشجویان و اساتید محترم می بایست قبل از استفاده از این امکان یکبار شماره تلفن همراه خود را در سیستم تایید نمایند برای این کار کافیست از مسیر زیر مراجعه نمایید:

منوی کاربری / سیستم / کاربران / تنظیمات بازیابی کلمه عبور

ابتدا شماره تلفن همراه خود را در محل «شماره تلفن همراه جدید برای ارسال کلمه عبور» ثبت کرده و روی لینک « دریافت کد تایید» کلیک نمایید و منتظر باشید تا کد تایید به شماره تلفن همراه ثبت نامی شما ارسال گردد. در ادامه کد دریافتی را در محل مربوطه ثبت نمایید و دکمه اعمال تغییرات را کلیک نمایید.

راهنمای نحوه بازیابی کلمه عبور دانشجو
راهنمای نحوه بازیابی کلمه عبور استاد

تذکرات مهم:

پیامک تنها برای اشخاصی ارسال می گردد که :
شماره همراه فعال خودرا در پردازش "تنظیمات بازیابی کلمه عبور" سامانه ثبت کرده باشند.
امکان ارسال پیامک های تبلیغاتی برای آنها فعال باشد.
جهت فعال سازی پیامک های تبلیغاتی در اپراتور همراه اول عدد 2 را به شماره پیامکی 8999 ارسال نمایید.
جهت فعال سازی پیامک های تبلیغاتی در اپراتور ایرانسل عدد 1 را به شماره پیامکی 5005 ارسال نمایید.

دانشجوی گرامی

تایید شماره همراه دانشجویان در قسمت ×منوی کاربری× سیستم×کاربران× تنظیمات بازیابی کلمه عبور برای دریافت کارت ورود به جلسه دانشجویان الزامی است

در صورت فراموشی کلی رمز عبور، با کارشناس گروه خود صحبت فرمایید

مشاهده راهنمای تلفن دانشگاه

.:.: امکان تغییر کلمه عبور از طریق تلفن و یا ایمیل به هیچ وجه وجود ندارد :.:.

مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ولایت

منابع:  1) سیستم گلستان دانشگاه یزد، 2) سیستم گلستان دانشگاه گلستان