راهنمای گلستان

ویژه اساتید: فعال نمودن اعتراض به نمره و رسیدگی به آن

راهنمای ثبت و تایید نمره دانشجویان
قابل توجه کلیه دانشجویان و اساتید دانشگاه راهنمای ثبت، تایید و اعتراض نمرات در سامانه گلستان توسط اساتید و دانشجویان از آدرس ذیل قابل دسترسی می باشد. لازم به ذکر است مهلت ثبت و پاسخگویی به اعتراضات، حداکثر ۳ روز پس از ثبت اولیه نمرات توسط استاد در سامانه می باشد.
ویژه اساتید: فعال نمودن اعتراض به نمره و رسیدگی به آن

×× قابل توجه اساتید محترم  ××

در صورتی که تمایل به اجازه اعتراض به نمرات توسط دانشجویان را دارید، جهت فعال نمودن آن از مسیر ذیل اقدام فرمایید:

آموزش ^   نمرات ^ ثبت و تایید نمره دانشجویان (ویژه استاد)

برروی درس مورد نظر قسمت ثبت نمره کلیک کرده

و مهلت تجدیدنظر  تاریخ مورد نظر را وارد کرده و بر روی اعمال تغییرات کلیک نمایید.

در صورتی که مهلت تجدید نظر نمره توسط اساتید اعلام نگردد درخواست تجدید نظر نمره برای دانشجویان فعال نخواهد شد.

مسیر دسترسی

آموزش -> استاد -> ثبت و تایید نمره دانشجویان (ویژه استاد)

هر درس یک کد دارد. (۲ رقم شماره دانشکده+شماره گروه+شماره درس +۲ رقم شماره گروه درسی ارائه شده). در جدول دانشجویانی که با شما درس دارند را مشاهده میکنید تا بتوانید برای آنها نمره وارد کنید.

اگر روی هر شماره دانشجویی کلیک کنید می‌توانید مشخصات کلی دانشجو را مشاهده کنید. شامل معدل کل و واحدهای گذارنده.

نمرات را وارد کنید و نمراتی که پاس نمی‌شوند قرمز میشوند. حتماً روی اعمال تغییرات کلیک کنید.

دانشجویان تا ۷۲ ساعت می‌توانند اعتراض بزنند و شما در ستون درخواست تجدید نظر به آنها پاسخ دهید.

تایید نمره

تا ۷۲ ساعت استاد نمیتواند نمرات قفل کند. پس از آن باید نمرات را قفل کنید. می‌توانید به صورت تک تک قفل کنید.

یا به صورت همزمان تمام نمرات را قفل کنید.

برای تغییر نمرات باید قفل نمرات را به صورت تکی یا کلی باز کنید.

اگر گزینه‌ای برای شما غیرفعال می‌باشد و روی علامت سوال دلیل غیرفعالی گزینه کلیک کنید میتوانید علت غیرفعالی را مشاهده کنید.

منبع: دانشگاه تهران

کلید واژه ها: تمدید مهلت اعلام نمرات ثبت و رسیدگی به اعتراض نمره دانشجویان راهنمای سیستم گلستان