اطلاعیه پذیرش دانشجوی استعداد درخشان

پذیرش دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه ولایت برای مقطع کارشناسی ارشد و دکتری

دانشگاه ولایت ایرانشهر در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ برای مقطع کارشناسی ارشد و دکتری پذیرش دانشجویان استعداد درخشان دارد.
پذیرش دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه ولایت برای مقطع کارشناسی ارشد و دکتری

فراخوان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه ولایت ایرانشهرمقطع دکتری و کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی 1403/1402

جهت مطالعه شیوه نامه پذیرش و دریافت فرم ثبت نام به وبسایت دانشگاه ولایت مراجعه نمائید.

آئین‌نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری و کارشناسی ارشد  دانشگاه ولایت مطابق با ابلاغیه شماره 2/307862  مورخ1401/10/17  وزارت علوم، تحقیقات در تمامی رشته/گرایش‌های دوره کارشناسی ارشد دانشگاه ولایت که در سال تحصیلی  1403/1402  دارای ظرفیت پذیرش روزانه از طریق کنکور آزمون دکتری و کارشناسی ارشد هستند، از میان دانشجویان و دانش‌آموختگان دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد پیوسته،  دانشجو می­ پذیرد.

فراخوان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان
 فرم ثبت نام پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان