اطلاعیه استعدادهای درخشان در خصوص استفاده از سهمیه رتبه اولی کارشناسی در کنکور کارشناسی ارشد

به اطلاع کلیه دانشجویان کارشناسی ورودی های ۹۷ و ۹۸ که رتبه اول ورودی و رشته / گرایش خود می باشند و در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ شرکت نموده و مجاز به انتخاب رشته شده اند، می رساند جهت استفاده از سهمیه رتبه اول خود در کنکور کارشناسی ارشد فایل پیوست را به دقت مطالعه نمایند. ضمنا تا روز شنبه ۱۴۰۲/۰۴/۱۰ مهلت‌دارند، به‌منظور ثبت درخواست در سامانه آموزشی گلستان اقدام نمایند.

قابل توجه فارغ التحصیلان رتبه اول مقطع کارشناسی ورودی  ۹۷ و ۹۸

این اطلاعیه فقط مخصوص دانش آموختگان کارشناسی ورودی  ۹۷ و ۹۸ است که در زمان دانش آموختگی رتبه اول باقی مانده و در کنکور کارشناسی ارشد مجاز به انتخاب رشته شده اند. (فقط دانش آموختگان رتبه اول مقطع کارشناسی ورودی  ۹۷ و ۹۸)

چنانچه متقاضی استفاده از سهمیه رتبه اولی خود و تاثیر آن در کنکور سراسری خود می باشند، می بایست تا روز شنبه 1402/04/10 ، به منظور ثبت درخواست در سامانه آموزشی گلستان اقدام نمایند تا کارشناس استعدادهای درخشان جهت اعلام این سهمیه محتویات این فرم ها را در سایت سازمان سنجش در زمان مقرر ثبت نماید.

در صورت عدم ارسال فرم مذکور در زمان مقرر عواقب و مسئولیت آن بر عهده خود فرد (دانش آموخته رتبه اول) می باشد.

نکته مهم: الزام به توضیح است متقاضیان بایستی در مقطع کارشناسی طی حداکثر 8 نیمسال تحصیلی فارغ التحصیل و رتبه اول بودن آنها محرز باشد.

مدارک لازم:

1 -فرم تأییدیه فارغ التحصیلان رتبه اول کارشناسی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی که در صفحه 510 دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال 1402 آمده است.    ((   دانلود فرم صفحه 510 دفترچه انتخاب رشته کنکور ارشد  ))

الزم است متقاضیان بخش الف این فرم را کامل نمایند. مطابق بند 3 بخش تذکرات این فرم، پرتال اینترنتی از تاریخ 1402/04/25 تا تاریخ 1402/05/10 جهت ثبت اطلاعات رتبه اول ها فعال میباشد لذا ورودیهای سال 98 کارشناسی باید حداکثر تا 14 تیرماه سال جاری فارغ التحصیل گردیده و تاریخ فراغت از تحصیل برای آنان در سیستم گلستان ثبت گردد.

2-تصویر خوانا از کارنامه کنکور کارشناسی ارشد سال 1402

3 -تصویر صفحه اول شناسنامه

4-تصویر کارت ملی ( پشت و رو)

5- درج شماره پرونده و شماره داوطلب در متن درخواست سیستم گلستان

مراحل ثبت درخواست در سامانه گلستان:

1-مراجعه به پیشخوان و انتخاب گزینه: درخواست بررسی مسائل آموزشی (شورا-کمییون)

2-سپس ایجاد درخواست جدید و انتخاب گزینه: درخواست گواهی رتبه برای اعمال سهمیه رتبه اول در کنکور کارشناسی ارشد

3- پس از ایجاد درخواست، با مراجعه به پیشخوان باید مدارک مورد نیاز ارسال شود

ارسال فایل های مدارک طبق فایل راهنما در سیستم گلستان

4- پس از اطمینان از صحت مدارک و موارد، آن را برای کارشناس گروه و ادامه مراحل تایید و ارسال نمایید.

کلید واژه ها: استعداد های درخشان سهمیه رتبه اولی سهمیه دانش آموخته رتبه اول در کنکور ارشد