اطلاعیه شماره ۲ معاونت دانشجویی

۲۷ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۹ کد : ۱۵۸۳ اطلاعیه های عمومی دانشجویی
دانشجوین جدید الورود جهت ثبت نام خوابگاه اقدام نمایند
اطلاعیه شماره ۲ - ثبت نام خوابگاه برای ورودی های جدید ۱۴۰۲

قابل توجه دانشجویان پذیرفته شده در کلیه مقاطع (کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری) ورودی 1402

احتراماً ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی در دانشگاه ولایت به اطلاع آن دسته از دانشجویان روزانه غیربومی متقاضی خوابگاه که محل سکونت آنها در شهرستان ایرانشهر و حومه نمی باشد می رساند این عزیزان پس از دریافت شماره دانشجویی و تکمیل فرآیند ثبت نام و پذیرش در حوزه آموزشی دانشگاه، جهت ثبت نام خوابگاه دانشجویی به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه گلستان ( به آدرس https://golestan.velayat.ac.ir/ ) از مسیر زیر اقدام نمایند:

مسیر: پیشخوان خدمت   درخواست بررسی مسائل خوابگاهی - درخواست جدید ( تکمیل کلیه مراحل، تکمیل و بارگزاری فرم های مربوطه در انتهای اطلاعیه قرار داده شده، الزامی است)

ضمنا اسکن فرم تعهدات متقاضیان خوابگاه و فرم درخواست خوابگاه  (قابل دانلود از سایت دانشگاه، صفحه معاونت دانشجویی، بخش فرمها ) را پس از تکمیل بهمراه سایر مدارک قید شده در انتهای فرم درخواست خوابگاه آماده و از طریق سامانه گلستان بارگزاری نمایید.

توجه: اختصاص اسکان بر حسب اولویت‌بندی به دانشجویان روزانه- نوبت دوم- غیربومی تعلق گرفته و درخواست‌های مربوط به دانشجویان ساکن شهرستان‌های اطراف ایرانشهر صرفاً بعد ازاسکان دانشجویان مذکور و در صورت وجود ظرفیت، بررسی خواهد شد. همچنین تهیه ملزومات شخصی (تشک، پتو و متکا و ... ) بر عهده دانشجو است.

در صورت داشتن هر گونه سوال یا ابهام یا خلل در سامانه می‌توانید از طریق پیام رسان ایتا یا پیامک با کارشناسان مربوطه در زمان اداری (از 7:30 الی 14) مطرح و پاسخ خود را دریافت نمایید.

خوابگاه خواهران: خانم کرد 09903312091

خوابگاه برادران: عبدالوهاب ریگی 09919851420