فراخوان حمایت از رساله ها و پایان نامه های تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات

به استحضار می رساند پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با هدف حمایت از توسعه پژوهش های کاربردی، رصد فناوری های نوین و حل چالش ها و نیازهای کشور، بومی سازی محصولات و خدمات در راستای نیازمندی های بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور از پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری حمایت می کند.

بسمه تعالی

پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با هدف حمایت از توسعه پژوهش های کاربردی، رصد فناوریهای نوین و حل چالش ها و نیازهای کشور، بومی سازی محصولات و خدمات در راستای نیازمندی های بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور و تشویق و بهره مندی از ظرفیت اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه ها، مراکز آموزشی و پژوهشگاه ها و با همکاری ستاد توسعه فناوری های اتصالپذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری ، نسبت به حمایت از رساله هاو پایان نامه های تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری)اقدام مینماید.

این حمایت در راستای محورهای اولویت دار اعلامی از سوی پژوهشگاه می باشد و بالغ حمایتی برای دانشجویان ارشد ۲۴۰ میلیون ریال و برای دانشجویان دکتری ۷۲۰ میلیون ریال است.

شایان ذکر است دومین فراخوان حمایت از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه به مدت دو ماه و از تاریخ اول آبان ۱۴۰۲ لغایت پایان آذرماه ۱۴۰۲ برگزار میگردد و علاقه مندان میتوانند جهت ثبت نام در این فراخوان پس از کلیک بر روی لینک https://sso.my.gov.ir/login و ورود از طریق سامانه یکپارچه دولت الکترونیک، نسبت به تکمیل فرم مربوطه اقدام نمایند.

آیین نامه حمایت از پایان نامه ها - ۱۴۰۲۰۳۱۲ (۲).pdf

عناوین و محورهای پیشنهادی پایان نامه های دوره تحصیلات تکمیلی_۱۴۰۲۰۸۰۱