پذیرش دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان برای مقطع کارشناسی ارشد_ سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

به آگاهی میرساند دانشگاه ولیعصر عج رفسنجان در نظر دارد برای نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ در مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد، اقدام به جذب و پذیرش دانشجویان ممتاز حائز شرایط سایر دانشگاهها نماید.

فراخوان پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه ولیعصر(عج )رفسنجان

دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان در نظر دارد برای مقطع کارشناسی ارشد از طریق آیین‌نامه استعدادهای درخشان بدون آزمون از میان واجدین شرایط به صورت روزانه دانشجو بپذیرد.

متقاضیان گرامی واجد شرایط برای کسب آگاهی بیشتر از چگونگی فرایند پذیرش و جزئیات بیشتر به تارنمای دانشگاه به آدرس: https://vru.ac.ir مراجعه نمایند.

ارسال مدارک: به صورت غیر حضوری و از طریق ایمیل education@vru.ac.ir امکان پذیر می باشد.

ضمناً مهلت اولیه ارائه درخواست تا 1402/10/15 می‌باشد و تاریخ ذکر شده تمدید نمی‌گردد.

جهت دریافت فایل فراخوان و فرم درخواست پذیرش کلیک کنید.