اطلاعیه المپیاد علمی دانشجویی کشور سال ۱۴۰۳

بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور سال ۱۴۰۳

۰۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۸ کد : ۱۸۲۹ اطلاعیه (دانشجویان کارشناسی)
به استحضار دانشجویان می رساند بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور سال ۱۴۰۳ در ۲۴ رشته برگزار میگردد.
بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور سال ۱۴۰۳

دفتر هدایت استعدادهای درخشان

شرایط ثبت نام در المپیاد علمی دانشجویی 1403

شرایط ثبت نام برای داوطلبان علاقه مند به شرکت در المپیاد متمرکز که همزمان با آزمون کارشناسی ارشد برگزار می گردد، و همچنین نام نویسی در المپیاد غیر متمرکز که در مناطق 10 گانه کشور و توسط خود دانشگاه ها و معمولا در دی ماه می باشد به شرح ذکر شده در زیر است:

• دانشجوی سال سوم به بعد دوره کارشناسی با گذراندن حداقل 70 واحد درسی امکان ثبت نام را خواهد داشت.
  • پذیرفته شدگان مرحله اول المپیاد دانشجویی،‌ لازم است پس از دریافت گواهی اشتغال به تحصیل خود از اداره کل آموزش محل تحصیل،‌ تصویر آن را به مرکز المپیاد علمی کشور به نشانی olympiad@sanjesh.org ارسال نمایند.
  • فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی اجازه ثبت نام در المپیاد علمی دانشجویی را ندارند.
  • دانشجویان سال سوم که داوطلب شرکت در المپیاد هستند مجاز به انتخاب رشته کارشناسی ارشد نبوده و در تقاضانامه ثبت نام اینترنتی خود، باید بند 31 “منحصراً متقاضی شرکت در المپیاد می باشم” را علامت گذاری نمایند.
  • متقاضیان شرکت در المپیاد غیر متمرکز باید دارای معدل بالا و ممتاز باشند. در این صورت توسط نهاد مربوطه به گروه های پنج نفره تقسیم شده و به مناطق 10 گانه برگزاری آزمون المپیاد فرستاده می شوند.
  • مواد امتحانی مرحله اول رشته های المپیاد، همانند مواد امتحانی مقطع کارشناسی ارشد این رشته ها خواهد بود.
  • داوطلبان شرکت در المپیاد متمرکز و غیرمتمرکز باید در زمان شرکت در آزمون المپیاد (در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳ -۱۴۰۲) دانشجو باشند.

رشته های زبان و ادبیات فارسی- الهیات و معارف اسلامی-علوم اقتصادی- علوم تربیتی-مهندسی کشاورزی (زراعت و اصالح نباتات)-علوم جغرافیایی-علوم زمین- مهندسی متالورژی و مواد- روانشناسی-مهندسی صنایع و سلولهای بنیادی و مهندسی بافت در صبح و عصر روز جمعه ۳۱ فروردین ماه سال ۱۴۰۳( مطابق با برنامۀ زمانی پیوست) در۱۰ منطقه دانشگاهی کشور برگزار خواهد شد.

ضمنا به ازای هر دانشجوی شرکت کننده در آزمون المپیاد غیرمتمرکز سال ۱۴۰۳ ،مبلغ 4/500/000 ریال (معادل چهارصد و پنجاه هزار تومان) هزینه ثبت نام در نظر گرفته شده است.

بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در مجموعه های امتحانی جدول ذیل برگزار می شود:

ردیف کد مجموعه امتحانی ردیف کد مجموعه امتحانی
۱ ۱۱۰۱ زبان و ادبیات فارسی ۱۳ ۱۲۰۸ ریاضی
۲ ۱۱۰۲ علوم جغرافیایی ۱۴ ۱۲۱۳ زیست شناسی گیاهی
۳ ۱۱۰۵ علوم اقتصادی ۱۵ ۱۲۱۴ زیست شناسی جانوری
۴ ۱۱۱۱ علوم قرآن و حدیث ۱۶ ۱۲۵۱ مهندسی برق
۵ ۱۱۱۷ علوم تربیتی ۱۷ ۱۲۵۷ مهندسی شیمی
۶ ۱۱۲۶ حقوق ۱۸ ۱۲۵۹ مهندسی صنایع
۷ ۱۱۳۳ روانشناسی ۱۹ ۱۲۶۴ مهندسی عمران
۸ ۱۲۰۱ علوم زمین ۲۰ ۱۲۶۷ مهندسی مکانیک
۹ ۱۲۰۳ شیمی ۲۱ ۱۲۷۲ مهندسی متالورژی و مواد
۱۰ ۱۲۰۴ فیزیک ۲۲ ۱۲۷۷ مهندسی کامپیوتر
۱۱ ۱۲۰۶ زیست شناسی سلولی و مولکولی ۲۳ ۱۳۰۳ زراعت و اصلاح نباتات
۱۲ ۱۲۰۷ آمار ۲۴ ۱۳۶۲ طراحی صنعتی

در سال ۱۴۰۳ نیز همانند سال ۱۴۰۲ علاوه بر ۲۴ رشته المپیادی اعلام شده، المپیاد بین رشته ای سلول های بنیادی و  مهندسی بافت نیز برگزار می شود.

کلید واژه ها: المپیاد علمی المپیاد علمی غیر متمرکز