پذیرش دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار برای مقطع کارشناسی ارشد_ سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

به استحضار می رساند دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار براساس آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد اقدام به پذیرش دانشجو برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ می نماید.

پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار

دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار بر اساس آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد (آیین نامه 7 / 10 / 1401 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) برای سال تحصیلی 1404-1403 دانشجو می پذیرد.

داوطلبانی که حائز کلیه شرایط مندرج در آیین نامه مذکور و شرایط عمومی و اختصاصی این دانشگاه می باشند، مدارک لازم را تا تاریخ 1403/01/30 به آدرس چابهار ، بلوار شهید ریگی ، خیابان دانشگاه، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه به کدپستی 99717-56499 پست نمایند.

متقاضیان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار به آدرس https://www.cmu.ac.ir مراجعه نمایند.

جهت مطالعه فراخوان کلیک کنید.