معرفی بیش از ۷۰ پایان‌نامه و رساله تقاضامحور با مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز عالی ۱۴۰۲

طبق گزارش‌های منتشرشده توسط وزارت علوم تحقیقات و فناوری در سال گذشته (۱۴۰۲) با مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز عالی کشور بیش از ۷۰ پایان‌نامه و رساله برتر تقاضامحور معرفی شدند.

طبق گزارش‌های منتشرشده توسط وزارت علوم تحقیقات و فناوری در سال گذشته (1402) با مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز عالی کشور بیش از 70 پایان‌نامه و رساله برتر تقاضامحور معرفی شدند.

این پایان‌نامه‌ها و رساله‌های برگزیده شامل طیف وسیعی از کاربردهای فنی و مهندسی، علوم انسانی، کشاورزی و حوزه‌های مدیریتی هستند و این موضوع بیانگر ارتباط و تعامل مناسب بین مراکز علمی و مسائل جامعه است.

این پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها بخش مهمی از توان پژوهشی کشور محسوب می‌شوند و نتایج آن‌ها می‌توانند تأثیر زیادی در بهبود وضعیت اقتصادی و صنعتی کشور داشته باشد.

وزارت علوم تحقیقات و فناوری کتابی تحت عنوان پایان‌نامه‌ها و رساله‌های برتر تقاضامحور دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی منتشر کرده است ،جهت مشاهده کتاب اینجا کلیک نمایید.

کلید واژه ها: پایان نامه