قابل توجه متقاضیان نقل و انتقالات دانشجویان

راهنمای تکمیل درخواست نقل و انتقالات دانشجویان در سامانه سجاد و سیستم گلستان (میهمان، میهمان دائم، انتقال)

۰۸ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۵ کد : ۱۹۹۱ راهنماهای سیستم گلستان

درخواست نقل و انتقال (میهمان موقت، میهمان دائم و یا انتقال) دو مرحله اساسی دارد:

1. تکمیل سامانه سجاد
  2.  تکمیل سیستم گلستان و آپلود مدارک

رای صادره برای درخواست هایی که صرفا در یک سامانه (فقط سجاد یا فقط گلستان) باشند، معتبر نخواهد بود.

دانشجوی گرامی، درخواست نقل و انتقالات شما برای طرح در کمیسیون در صورتی نهایی و ثبت شده محسوب میشود که پیوست مدارک در سامانه گلستان مطابق راهنمای فعلی انجام گیرد

روش ثبت در سامانه گلستان:

مراجعه به سامانه گلستان (golestan.velayat.ac.ir)--> پیشخوان خدمت-->درخواست بررسی مسائل آموزشی (شورا-کمیسیون)-->درخواست جدید-->انتخاب گزینه درخواست های سامانه سجاد (مهمان، مهمان دائم، انتقال موقت و انتقال دائم) و ترم درخواست--> ایجاد گردش کار و نهایتا بایستی مجددا بارگذاری مدارک را انجام داد و درخواست به مرحله بعد ارسال شود.

مرحله اول: ایجاد درخواست

مرحله دوم: تکمیل مشخصات درخواست

مرحله سوم: اصلاح اییمل و شماره همراه

مرحله 4: ارسال مدارک و تایید و ارسال نهایی درخواست