اطلاعیه استفاده از سهمیه رتبه اولی کارشناسی در کنکور کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۴-۱۴۰۳

به اطلاع آن دسته از دانشجویان کارشناسی ورودی های ۹۹ و ۹۸ که رتبه اول ورودی و رشته / گرایش خود می باشند و در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۳ شرکت نموده و مجاز به انتخاب رشته شده اند، می رساند جهت استفاده از سهمیه رتبه اول خود در کنکور کارشناسی ارشد فایل پیوست را به دقت مطالعه نمایند.

سهمیه رتبه اولی کارشناسی در کنکور کارشناسی ارشد سال 1404-1403

به اطلاع  دانشجویان و دانش آموختگان رتبه اول کارشناسی (ورودی های 99 و 98 ) که تمایل به استفاده از سهمیه رتبه اولی کارشناسی در کنکور کارشناسی ارشد می باشند، می رساند تا روز یکشنبه 1403/04/02مهلت دارند تا مدارک ذیل را به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه تحویل دهند.

در صورت عدم ارسال فرم مذکور در زمان مقرر عواقب و مسئولیت آن بر عهده خود فرد (دانش آموخته رتبه اول) می باشد.

نکته مهم: الزام به توضیح است متقاضیان بایستی در مقطع کارشناسی طی حداکثر 8 نیمسال تحصیلی فارغ التحصیل و رتبه اول بودن آنها محرز باشد.

مدارک لازم:

1 -فرم تأییدیه فارغ التحصیلان رتبه اول کارشناسی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی که در صفحه 600 دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال 1403آمده است.

الزم است متقاضیان بخش الف این فرم را کامل نمایند. مطابق بند 3 بخش تذکرات این فرم، پرتال اینترنتی از تاریخ 1403/04/24تا تاریخ 1403/05/15جهت ثبت اطلاعات رتبه اول ها فعال میباشد لذا ورودی های سال 99 کارشناسی باید حداکثر تا 14 تیرماه سال جاری فارغ التحصیل گردیده و تاریخ فراغت از تحصیل برای آنان در سیستم گلستان ثبت گردد.

2-تصویر خوانا از کارنامه کنکور کارشناسی ارشد سال 1403

3 -تصویر صفحه اول شناسنامه

4-تصویر کارت ملی ( پشت و رو)

5- درج شماره پرونده و شماره داوطلب در متن درخواست سیستم گلستان

مراحل ثبت درخواست در سامانه گلستان:

1-مراجعه به پیشخوان و انتخاب گزینه: درخواست بررسی مسائل آموزشی (شورا-کمیسیون)

2-سپس ایجاد درخواست جدید و انتخاب گزینه: درخواست گواهی رتبه برای اعمال سهمیه رتبه اول در کنکور کارشناسی ارشد

1686564051-1.png

3- پس از ایجاد درخواست، با مراجعه به پیشخوان باید مدارک مورد نیاز ارسال شود

ارسال فایل های مدارک طبق فایل راهنما در سیستم گلستان

1686564089-3.png

4- پس از اطمینان از صحت مدارک و موارد، آن را برای کارشناس گروه و ادامه مراحل تایید و ارسال نمایید.

1686564065-2.png

کلید واژه ها: سهمیه دانش آموخته رتبه اول در کنکور ارشد سهمیه رتبه اولی