قابل توجه دانشجویان دانشگاه ولایت متقاضی مهمانی در دیگر دانشگاهها برای ترم تابستان ۱۴۰۳-۱۴۰۲(۴۰۲۳)

برگزاری ترم تابستان ۱۴۰۳ در دانشگاه تربیت شهید رجایی

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان محترم متقاضی ترم تابستان می رساند دانشگاه تربیت شهید رجایی در تابستان سال ۱۴۰۳ اقدام به برگزاری ترم تابستان به صورت حضوری خواهد نمود.
برگزاری ترم تابستان ۱۴۰۳ در دانشگاه تربیت شهید رجایی

پذیرش و ثبت نام ترم تابستان 1403

دانشجویانی که قصد دارند یک یا چند واحد درسی را بعنوان مهمان در دانشگاه شهید رجایی اخذ نمایند برابر مقررات و دربازه زمانی تعیین شده می توانند طبق مراحل مندرج در اطلاعیه های بعدی برای اخذ درس یا دروس اقدام نمایند. توصیه می شود پیش از اقدام به ثبت نام مدارک مورد نیاز را تهیه نمایند تا در حین ثبت نام با مشکل مواجه نشوند.

مدارک الزم:

1 -تصویر الکترونیکی( اسکن )یک قطعه عکس تمام رخ و جدید

2 -تصویر الکترونیکی( اسکن ) فرم معرفی نامه دانشگاه مبدا که در آن نام دروس قابل اخذ و تعداد واحد به طور کامل ثبت و درج شده باشد.

3 -تصویر الکترونیکی( اسکن ) کارت ملی یا شناسنامه

دانلود اطلاعیه ترم تابستان (کلیک کنید)

دانلود برنامه هفتگی تر تابستان (کلیک کنید)

کلید واژه ها: ترم تابستان