قابل توجه دانشجویان دانشگاه ولایت متقاضی مهمانی در دیگر دانشگاهها برای ترم تابستان ۱۴۰۳-۱۴۰۲(۴۰۲۳)

برگزاری حضوری ترم تابستان ۱۴۰۳ در دانشگاه بوعلی سینا همدان

به استحضار دانشجویان می رساند دانشگاه بوعلی سینا همدان در تابستان ۱۴۰۳ اقدام به برگزاری کلاس های ترم تابستان ۱۴۰۳-۱۴۰۲می نماید.
برگزاری حضوری ترم تابستان ۱۴۰۳ در دانشگاه بوعلی سینا همدان

اطلاعیه برگزاری کلاس های ترم تابستان دانشگاه بوعلی سینا همدان

بدین وسیله به اطلاع کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی  :دانشگاه بوعلی سینادرترمتابستان ۱۴۰۳ مجری ترم تابستانی می باشد:
الف : شرایط و ضوابط کلی ترم تابستان :
- کلیه دانشــجویان دانشــگاه های وابســته به وزارت علوم تحقیقات وفناوری و وزارت بهداشــت درمان و آموزش پزشــکی کشــور و دانشجویان دانشگاه های آزاد اسلامی در صورت تمایل مجاز به شرکت می باشند.
- کلیـه مراحل ثبـت نام و انتخـاب واحد دانشـــجویان به صـــورت غیرحضــوری و از طریق ســـامانـه آموزشـــی این دانشـــگـاه به آدرس
 https://golestan.basu.ac.ir می باشد.
فرمایید .
- حداکثر واحد قابل اخذ در ترم تابستان ۶ واحد می باشد .
تبصــره : جهت دانشــجویانی که در نیمســال تابســتان با اخذ ۸ واحد دانش آموخته خواهند شــد ، در صــورت تایید دانشــگاه مبداء ( برای دانشجویان مهمان ) و امور آموزشی دانشکده محل تحصیل ( برای دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا ) ، اخذ ۸ واحد بلامانع می باشد.
- حذف و اضافه در ترم تابستان مقدور نمی باشد.
- اخذ دروس با تداخل زمانی کلاس یا تداخل امتحان پایان ترم به هیچ وجه امکان پذیر نخواهد بود.
- برگزاری کلاس ها و امتحانات به صورت حضوری و در دانشکده علوم پایه می باشد .
- کلاس های تربیت بدنی و علوم ورزشی در دانشکده هنرو معماری می باشد.
- براسـاس مصـوبه شـورای آموزشـی دانشـگاه ، اخذ دروس پایه توسـط دانشـجویان دانشـگاه بوعلی سـینا صـرفاً جهت دانشـجویان در شـرف فارغ التحصـیلی ویا منوط به رد شـدن و یا حذف این دروس توسـط دانشـجو در نیمسـال های گذشـته می باشـد. لذا در صـورتی که دانشـجو بدون داشتن شرایط ذکر شده اقدام به اخذ درس نماید، امور آموزشی دانشگاه نسبت به حذف درس اقدام خواهد نمود.
- طول ترم تابستان ۶ هفته بدون درنظر گرفتن زمان امتحانات می باشد.
- دروس ۲ واحدی ۶ ساعت در هفته و دروس ۳ واحدی۸ ساعت در هفته برگزار خواهد شد .
- در صـورت عدم مراجعه ، انصـراف و یا حذف دروس انتخاب شـده به هر دلیل توسـط دانشـجو ، شـهریه واریزی به هیچ عنوان قابل استرداد نخواهد بود.
- تشکیل و برگزاری کلاس های ترم تابستان در هر درس منوط به رسیدن کلاس ها به حدنصاب لازم جهت برگزاری می باشد.
- تبصره : در صورت به نصاب نرسیدن کلاس های آموزشی شهریه ترم تابستانی پس از طی مراحل اداری قابل برگشت خواهد بود.
- کلیه دانشجویان مهمان ضروری است معرفی نامه مربوط به ترم تابستانی را از دانشگاه محل تحصیل خود دریافت نموده و در موعد ثبت نام تصویرآن رادر سامانه گلستان دانشگاه بوعلی سینا بارگزاری نمایند .وبراساس معرفی نامه صادر شده نسبت بهانتخاب واحد دروس خود اقدام نمایند . بدیهی است در صورت عدم ارسال تصویرمعرفی نامه و یا مغایربودن دروس انتخابی با معرفی نامه ، مسئولیت پذیرش واحدهای گذرانده شده بر عهده دانشجو می باشد و این دانشگاه مسئولیتی در این خصوص ندارد.
- نمرات دانشـجویان مهمان بعد از ثبت نهایی از تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۲۶ به بعد به صـورت محرمانه به دانشـگاه های مقصـد ارسـال خواهد شـد و
ارسال نمرات زودتر از موعد مقرر امکان پذیر نخواهد بود.

متقاضیان محترم جهت دریافت فرم ها و اطلاعات دقیق به سایت https://amozesh.basu.ac.ir مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: ترم تابستان