اطلاعیه واحد نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه ولایت

شروع ارزشیابی اساتید در نیمسال اول (مهرماه) ۴۰۲-۴۰۱

۲۵ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۸ کد : ۱۲۵۷ اطلاعیه های عمومی دانشجویی
اطلاعیه واحد نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه ولایت برای انجام ارزشیابی اساتید در نیمسال اول (مهرماه) ۴۰۲-۴۰۱ توسط دانشجویان
شروع ارزشیابی اساتید در نیمسال اول (مهرماه) ۴۰۲-۴۰۱

ارزشیابی اساتید

مشارکت فعال در ارزشیابی اساتید مشارکت در تأثیرگذاری سیاستهای علمی دانشگاه است

به اطلاع دانشجویان گرامی میرساند، نظرخواهی از نحوه عملکرد اعضای هیأت علمی و مدرسان در نیمسال جاری از ۱۴۰۱/۰۹/۲۳ در سامانه گلستان آغاز شده است و تا تاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۳ فرمهای نظرخواهی در دسترس دانشجویان قرار دارد. از دانشجویان عزیز دعوت میگردد تا تکمیل کردن فرمهای ارزشیابی در تاریــخ فوق ترغیب دیگر دانشجویان به انجام این مهم، واحد نظارت،ارزیابی و تضمین کیفیت را در پیشبرد اهداف بهبود کیفیت آموزشی دانشگاه یاری فرمایند.

دانشجویان عزیز:
مشاهده نمرات ترم جاری و انتخاب واحد ترم بعد تمام دانشجویان منوط به تکمیل فرم ارزشیابی دروس ترم جاری می باشد.

فیلم آموزشی:

برای مشاهده فیلم آموزشی نحوه تکمیل فرم ارزشیابی به صفحه سوالات متداول-راهنمای سیستم گلستان-راهنمای سیستم گلستان ویژه دانشجویان یا این لینک  مراجعه نمایید.

راهنمای دوم:

برای مشاهده راهنمای متنی نحوه تکمیل فرم ارزشیابی به صفحه سوالات متداول-راهنمای سیستم گلستان-راهنمای سیستم گلستان ویژه دانشجویان یا راهنمای دوم مراجعه نمایید.

برای اطلاع از آخرین خبرهای آموزشی به وبسایت مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی مراجعه فرمایید.

کلید واژه ها: ارزشیابی اساتید