راهنمای سیستم گلستان

ویژه دانشجویان: راهنمای دانشجویان جهت انتخاب واحد و ترمیم نیمسال

دانشجویان گرامی باید ازقسمت پیشخوان خدمت واقع درمنوی بالایی صفحه اصلی سیستم گلستان زیراقدام به انتخاب واحد نمایید.
ویژه دانشجویان: راهنمای دانشجویان جهت انتخاب واحد و ترمیم نیمسال
اطلاعیه بسیار مهم
قابل توجه کلیه دانشجویان محترم
 1_ از روز شروع کلاسها(طبق تقویم آموزشی ترم)، حضور و غیاب دانشجو از طریق سامانه گلستان  انجام می شود.
2. حضور کلیه  دانشجویان (چه آنان که انتخاب واحد کرده اند و چه آنان که موفق به انتخاب واحد در موعد مقرر نشده اند و یا منتظر حذف و اضافه هستند) در  تمامی کلاس های درس از تاریخ فوق الزامی است.
3.غیبت بیش از سه جلسه ( موجه و غیر موجه) در کلاس درس، مساوی است با حذف درس .
4.پس از حذف درس، استاد مربوطه مجوز درج نمره برای دانشجو را ندارد.

جهت مشاهده تعداد غیبت های کلاسی از گزارش 1950 استفاده کنید.

زمانبندی انتخاب واحد برای ورودی های مختلف:

روز اول: دانشجویان ترم هشتم و بیشتر                     روزدوم: دانشجویان ترم ششم  و بیشتر

روز سوم: دانشجویان ترم  چهارم و بیشتر                      روز چهارم: دانشجویان ترم دوم  و بیشتر

شروع انتخاب واحد و کلاسها: مطابق تقویم آموزشی دانشگاه

تقویم آموزشی دانشگاه   تقویم روزانه      تقویم جدولی

تذکر مهم: در صورتی که قبل از انتخاب واحد با اخطار "تکمیل و تایید مشخصات دانشجو" مواجه شدید طبق راهنمای زیر عمل کنید:

***برای مشاهده راهنمای تکمیل و تائید اطلاعات شخصی دانشجو کلیک کنید***
راهنمای تکمیل و تائید اطلاعات شخصی دانشجو

راهنمای انجام انتخاب واحد:

۱- باید ازقسمت پیشخوان خدمت واقع درمنوی بالایی صفحه اصلی سیستم گلستان زیراقدام به انتخاب واحد نمایید.

درصورت عدم نمایش منوی سمت چپ می‌توانید روی دکمه کلیک کرده و شماره دانشجویی خود را وارد نمایید.

۲- از منوی سمت چپ لینک ثبت نام اصلی را انتخاب کنید.

۳- از منوی باز شده لینک ورود به فرم ثبت نام را انتخاب کنید.

پس از این کار پردازش ثبت نام اصلی باز می‌شود و می‌توانید انتخاب واحد خود را انجام دهید.

1674563781-5.jpg

با کلیک برروی دکمه انتخاب درس، فهرست دروس ارائه شده در ثبت نام را مشاهده نمائید.

1674563863-6.jpg

• از لیست دروس ارائه شده درس مورد نظر خودرا پیدا کنید.
  • با کلیک روی درس،درس را انتخاب کنید و به جدول بالا اضافه کنید.
  • برای مشاهده پیش نیاز و هم نیاز درس موردنظر، روی دارد کلیک کنید .
  • در صورتی که یک درس با چند استاد ارائه شده باشد در کنار شماره درس، علامت ... دیده می شود که با کلیک بر روی سه نقطه می توانید سایر اساتید گروه درسی را مشاهده و سپس انتخاب نمایید.
  • هم چنین با نگه داشتن موس روی اسم درس میتوانید روزهای برگزاری کلاس را مشاهده نمایید.

1674563900-7.jpg

بعد از انتخاب دروس مورد نظر از لیست تمام دروس را درجدول بالای صفحه مشاهده خواهید کرد.

دقت کنید که هشدارهایی مانند تداخل، پیش نیاز هم نیاز نداشته باشید.

در صورت تمایل به حذف درس در همین جدول از منوی سمت راست درس را در حالت حذف بگذارید.

برای مشاهده برنامه هفتگی در طول ثبت نام برروی دکمه برنامه هفتگی کلیک کنید (گزارش 88).

۴-پس از انتخاب واحد یک سطر در پیشخوان خدمت اضافه می‌شود که باید روی علامت کلیک کرده تا انتخاب واحد شما به استاد راهنما و یا سرپرست گرایش مربوطه جهت تأیید ارسال گردد.

پس از تأیید استاد راهنما و یا سرپرست گروه انتخاب واحد تکمیل خواهد شد.

چند نکته:

• در صورتی که معدل شما بیش تر از ۱۷ باشد، امکان اخذ تا حداکثر ۲۴ واحد درسی وجود خواهد داشت.
  • در صورتی که ترم گذشته مشروط شده اید (معدل کمتر از ۱۲) می توانید تا حداکثر ۱۴واحد درسی اخذ نمایید.
  • در صورتی که قبلاٌ سه بار یا بیشتر مشروط شده اید، اجازه انتخاب واحد ندارید و باید به گروه مراجعه نمایید. در صورتی که حتی انتخاب واحد نمایید، انتخاب واحد شما حذف خواهد شد تا وضعیت اجازه ادامه تحصیل شما مشخص گردد.
  • در اخذ واحدهای درسی به رعایت پیش نیازها توجه داشته باشید؛ و صرفاً با گذراندن پیش نیاز ارائه می شود. البته در این مورد تبصره هایی هم وجود دارد که باید از طریق دانشکده اقدام کرد تا پس از تأیید آموزش امکان اخذ درس فراهم شود.

برای مشاهده برنامه هفتگی (در طول ثبت نام) به صورت شکل زیر عمل نمایید:

ثبت نام^گزارش های ثبت نام^88 - برنامه هفتگی دانشجو در طول ثبت نام

نکته: فقط دانشجویانی مجاز به ثبت نام با تاخیر هستند که انتخاب واحد را انجام نداده اند.

قابل توجه دانشجویان دوره شبانه

××دانشجویان دوره شبانه قبل از انجام انتخاب واحد باید مبلغ بدهی قبلی و شهریه ثابت نیمسال جاری  خود را از طریق سامانه خدمات آموزشی گلستان پرداخت نمایند.

نحوه پرداخت شهریه:  پیشخوان خدمت ^  پرداخت شهریه دانشجو

دانشجویان فاقد سرترم

به اطلاع آندسته از دانشجویانی که  فاقد سرترم هستند (در قسمت انتخاب واحد با اخطار فاقد سرترم مواجه میشوند) می رساند که ممکن است به یکی از دلایل زیر سرترم آنها در نیمسال جاری ایجاد نشده باشد:

1-دانشجویانی که در نیمسال گذشته میهمان به این دانشگاه بوده اند(پیگیری از طریق آموزش کل)

2- دانشجویانی که نیمسال گذشته میهمان در دانشگاه دیگر بوده اند(پیگیر نمرات نیمسال گذشته  از طریق دانشگاه مقصد - مراجعه به آموزش کل دانشگاه مبدا)

3-دانشجویان که در نیمسال گذشته انتخاب واحد انجام نداده اند( مراجعه به گروه آموزشی و مشخص نمودن وضعیت نیمسال گذشته )

4-دانشجویانی که در نیمسال گذشته  فرم درخواست مرخصی-حذف ترم را تکمیل کرده اند ولی هنوز در سیستم ثبت نشده است و وضعیت نیمسال گذشته آنها "ثبت نام نکرده" است (پیگیری از طریق گروه مربوطه و آموزش کل)

دانشجویان محترم جهت حذف و اضافه (ترمیم) از مسیر ذیل اقدام نمایند:

پیشخوان  ^ ترمیم

نکات قابل توجه در حذف و  اضافه (ترمیم):

×××تغییر گروه هر درس معادل یک درس حذف و یک درس اضافه میباشد×××

1_ دانشجویان در حذف و اضافه فقط قادر به حداکثر  حذف نمودن  4 درس میباشند