راهنمای سیستم گلستان

راهنمای نحوه ثبت نام و پرداخت هزینه برای پذیرش به صورت استعداد درخشان در مقطع تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری تخصصی)

به اطلاع دانشجویان گرامی دانشگاه ولایت میرساند:

در صورت دارا بودن شرایط اولیه آیین نامه های پذیرش استعداد درخشان، برای ثبت نام اولیه و پذیرش به صورت استعداد درخشان در مقطع تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری تخصصی) می بایست به صورت زیر ثبت نام نموده و هزینه را به صورت پرداخت الکترونیکی (آنلاین) پرداخت نمایند.

1. مراجعه به پیشخوان
  2. درخواست بررسی آموزشی (شورا - کمیسیون)
  3. درخواست جدید
  4. انتخاب گزینه "درخواست پذیرش به صورت استعداد درخشان در مقطع بالاتر (ویژه دانشجو)" و ثبت اولیه درخواست
  5. ارسال برای کارشناس استعداد درخشان

در این مرحله کارشناس با بررسی درخواست شما، در صورتی که واجد شرایط بودید، درخواست را برای ادامه مراحل به مدیر گروه و معاون دانشکده ارسال خواهد نمود.

در صورت موافقت، درخواست به کارتابل شما برای پرداخت هزینه ثبت نام و ارسال مدارک اولیه مجددا بازگشت خواهد شد.

نکته: ثبت نام اولیه، طی مراحل و پرداخت هزینه به منزله ثبت نام قطعی شما نیست. پس از جمع آوری درخواست ها، اسامی پذیرفته شدگان به ترتیب امتیاز اکتسابی یه اطلاع دانشجو و گروه خواهد رسید.

آیین نامه های پذیرش استعداد درخشان در مقطع بالاتر

آییـن نـامه پـذیرش بـدون آزمـون اسـتعدادهای درخشـان در دوره تحصـیلی کارشناسـی ارشـد و دکـتری - ابلاغی دی ماه ۱۴۰۱

کلید واژه ها: راهنمای سیستم گلستان استعداد های درخشان پذیرش استعداد درخشان پذیرش بدون آزمون (استعداد درخشان) مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه ولایت