اطلاعیه موافقت سازمان سنجش با ادامه تحصیل پذیرفته شدگانی که تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۳۱ فارغ التحصیل نشده اند.

به استحضار می رساند در خصوص پذیرفته شدگانی که تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۳۱ فارغ التحصیل نشده اند سازمان سنجش با ادامه تحصیل آنها برای نیمسال دوم سال تحصیلی جاری (بهمن ماه) موافقت کرد.
موافقت سازمان سنجش با ادامه تحصیل  پذیرفته شدگانی که تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۳۱ فارغ التحصیل نشده اند.

1-تا پایان نیم سال جاری (1402/11/30) نسبت به اخذ مدرک تحصیلی مقطع قبل اقدام نمایند.

2-موافقت دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی برای امکان تشکیل کلاس از نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1402 برای این دسته از پذیرفته شدگان.

3-دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی باید بعد از اخذ مدرک تحصیلی از داوطلبان ثبت نام نمایند و حتی ثبت نام مشروط از داوطلبانی که مدرک تحصیلی خودرا ارائه ندهند انجام نخواهد شد.

کلید واژه ها: مجوز ادامه تحصیل