اطلاعیه شماره یک -آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۳

اطلاعیه شماره یک ثبت نام پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۳

اطلاعیه شماره یک ثبت نام پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۳

با سلام ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به دانشجویان جدید الورود مقطع کارشناسی ارشد سال 1402 دانشگاه ولایت ایرانشهر، به اطلاع می رساند زمان دقیق ثبت نام و مراحل مدارک لازم جهت پذیرش متعاقبا ( بازه احتمالی برای ثبت نام در شهریور از 17 الی 23) اعلام می شود.

جهت کسب اطلاعات با خانم سارانی کارشناس تحصیلات تکمیلی از ساعت 8 الی 13 تماس بگیرید.

شماره تماس تحصیلات تکمیلی 05435211244

نتایج آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و دانشگاه آزاد اسلامی از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور اعلام شده است.

برای ورود به سامانه جامع آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۳ کلیک کنید

بر اساس اطلاعیه منتشر شده از سوی این سازمان، متقاضیانی که هم در ردیف پذیرفته‌شدگان یکی از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و هم در ردیف پذیرفته‌شدگان دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته‌اند، توجه داشته باشند که منحصراً می‌تواند در یکی از کدرشته‌محل‌های قبولی ثبت‌نام کنند.

64fc3fc4511a8-pdf.jpg   دانلود و مشاهده فایل راهنمای پذیرش غیر حضوری سامانه گلستان

زمان ثبت نام حضوری و غیر حضوری پذیرفته شدگان دانشگاه متعقبا از همین درگاه اطلاع رسانی خواهد شد.

کلید واژه ها: پذیرش و ثبت نام رفع نقص پرونده ثبت نام راهنمای ثبت نام و پذیرش غیر حضوری