راهنمای سیستم گلستان

انجام تسویه حساب الکترونیکی (غیر حضوری) برای فارغ التحصیلی و صدور مدرک موقت

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۶:۲۶ کد : ۱۴۴۳ اطلاعیه های عمومی دانشجویی اطلاعیه اعضای هیات علمی
انجام تسویه حساب الکترونیکی (غیر حضوری) برای فارغ التحصیلی و صدور مدرک موقت

لزوم انجام تسویه حساب الکترونیکی تمامی دانشجویان

همکاران و اساتید گرامی

سلام

به اطلاع میرساند نوع تسویه حساب دانشجویان از کاغذی به الکترونیکی تغییر کرده است و لذا ضمن اینکه دیگر هیچ تسویه حساب کاغذی پذیرفته نخواهد بود واحدها موظف به تکمیل تسویه حساب کلیه دانشجویان به صورت الکترونیکی هستند. لذا در صورتی که شما استاد راهنمای تحصیلی دانشجویی هستید که نیاز به تسویه حساب دارد جهت انجام تسویه حساب ایشان از پیشخوان اقدام فرمایید. بدین صورت که با مراجعه به پیشخوان با توجه به نوع تسویه دانشجو (فارغ التحصیل مقاطع مختلف از منوی فارغ التحصیلی) اقدام گردد.

در صورت هرگونه سوال از خانم گرگیج واحد آموزش سوال بفرمایید.

از همکاری شما صمیمانه سپاسگزارم

شایان ذکر است تسویه حساب دانشجویان مهمان -اخراج -انصراف و ... از منوی بررسی مشکلات آموزشی قابل پیگیری است (گزینه تسویه حساب - غیر فارغ التحصیلی)

کلید واژه ها: تسویه حساب راهنمای سیستم گلستان دانشجویان راهنمای پردازش در سیستم گلستان اخذ گزارش در سیستم گلستان